LÖRDAGENS AW

  2015-03-24 21:19:35
Drog några snabba bilder innan jag drog ut i lördags på afterworken. Vi käkade grillat innan vi vi gick och bowlade. Disco-bowling var sjukt kul och nåt som måste göras om igen! 
Kvällen avslutades med någon drink inne på Kafé de luxe
Supertrevligt!

På mig har jag även en tröja som jag hittade inne på New Yorker tidigare samma dag











 

I stan

  2015-03-21 14:37:32
Vi har nyss varit och ätit, idag blev det på hong Kong. Dom har renoverat nu och det blev fint och fräscht där inne. Vi är i stan i jakt på shopping och tittar på lite kläder






Just nu är vi inne på Rock the dot! En nyöppnad tatueringstudio i stan! Spännande! 



Full fart lördag!

  2015-03-21 08:31:46



God morgon!
Idag vankas en intensiv lördag! Först ska jag ut i stallet och rida, strax innan 10. Därefter blir det hem, svida om, och ner till stan för att luncha med syster, mamma och mormor. Riktig tjejlunch! :))
Senare ikväll är det aftwerwork på jobbet med kollegorna med först käk och sedan bowling. Puh, snacka om att jag kommer vara trött i natt ;)

Fikatime

  2015-03-17 18:09:05
Nu är det fikatime efter en lång dag på jobbet! Har varit på plats sedan 08.30 och jobbar i en timme till, till kl 19. Sen blir det hem till Kim och se vad han hittar på ;)

Sitter och smaskar på vaniljkvarg nu as we speak, och den är faktiskt sjukt god, även fast jag valt den osockrade varianten! Tips, tips ;)



LAXPASTA

  2015-03-16 21:37:24
Jag och Kim har precis ätit middag, och ikväll provade jag att slänga ihop laxpasta på bland annat lax och grädde. Blev helt okej ;)



Just nu sitter vi och kollar på första avsnittet av Parneviks som går på TV3. Har aldrig hört talas om dem innan, men har förstått att han är golfproffs. Nu har dom en serie där svenska kändisar ska bo där. Det jag reagerar mest på är: shieet vilket hus dom har!! Galet! Det får vara en framtida dröm att bo så :D





ETT LÅNGT UPPEHÅLL

  2015-03-16 16:22:15
...Men nu är sidan uppe igen!
Snacka om bloggpaus ;)
 
Jag har på senare dar saknat att få skriva av mig och dela mina tankar och bilder. Nu är även Kim med mer än innan, då jag även kommer att uppdatera hur det går i vårt projekt. Musik, teasers och bilder kommer att läggas upp! Mer info om vad och hur ni kommer att kunna följa Kims (och min) karriär/projekt kommer..
 
 
Tills dess får ni en låt som ni kan lyssna på och njuta av. Den är inte jätteny kanske, men shit va bra den är! Det är även en liten hint till vad vi sysslar med här hemma
 
 
puss och kram och välkomna tillbaka!!