#SELFIE

  2015-04-15 00:34:28Jag är inte den som hashtaggar egentligen, men jag tänkte börja detta inlägg med selfies. De är ju ändå roliga! (Att ta, kanske inte lika roliga att titta på..?) 
Hursomhelst så blev jag överraskad av att Kim hade lagat mat lagom till att jag kom hem från jobbet. Gissa va jag blev glad av den synen! :D Moussaka blev det, så söt när han letar recept och lagar mat efter det hihi 
I STALLET

  2015-04-07 22:48:20
Kom precis hem efter att ha varit i stallet och ridit en lektion på fina Kai. Så mysigt att få vara i stallet i den friska luften och ta det lugnt.. Ja och rida såklart! ;)

Söta, finaste häst som jag får rida på! PÅSK DEL 1

  2015-04-07 17:20:10
Hej alla fina! Det är dags att berätta lite om hur jag har spenderat min påsk, inget jag normalt brukar fira, men vi hade himla trevligt i år! Jag jobbade både skärtorsdag och långfredagen så min påsk varade lördag och söndag (jobbade igen sen på måndag). 


LÖRDAG
I lördags kom Kims syster med sambo och barn och hälsade på! Vi började inne på Grand Samarkand en liten sväng innan vi drog hem. Då åt vi en rejäl påskmiddag, och så gott det var..! 

En fin dag var det Ida hade gjort en superfin påsktårta i form av en kyckling! En riktig mastodont-tårta var det haha. Och så god! En bit tårta slinker alltid ner efter maten ;)

Man kan säga att vi alla låg i en bra matkoma sen! Och det här var vår lördag. Myckey godis blev det! Kolla bara på det här söta påskägget jag fick av mamma!

Firade ni påsk? Och i så fall hur? :)