Underbara sol!

  2014-03-29 16:36:15
Vilket härligt väder vi har i Växjö idag! Vem blir inte glad av detta? Alla går runt och är glada och ler. Jag har jobbat idag så har varit inne, men slutade precis så även jag får njuta lite :D 

Står just nu på en busshållsplats och väntar på Kim och lyssnar på härlig musik i högtalarna. 

Ha en riktigt fin lördag! Passa på och sug in solstrålarna medans vi kan ;)




Kick-off

  2014-03-25 16:32:36
Hej!
SItter här och bloggar från jobbet - ovant? Nää, för dem som känner mig vet att jag spenderar mycket tid på jobbet :P
Jag höll på lite på lagret och när jag tittade ut efteråt såg jag att det har blivit vinter igen :O snöar, blåser och är riktigt äckligt väder! när hände detta? :( så himla tråkigt när det har känts som riktigt fint vårväder i dagarna.
 
Imorgon blir det lite annat, då ska jag åka på kick-off med jobbet i två dagar till någon ö utanför göteborg har jag för mig ^^. blir väl middag och lite aktiviteter. hoppas på fint väder! 
inte i alltför snart framtid (slutet av april) ska jag åka med media markt till stockholm igen. då vankas det utbildningar och ännu mer middagar och underhållning. Ja va mycket resor det blir nu ;P
 
 
 

Rosetter i hopptävling

  2014-03-24 11:46:55
Kan berätta lite grann om vad som hände mer i somras. Jag hade tränat en del i hoppningen (ridningen) så när det hölls klubbtävling i hoppning så var jag tvungen att vara med! Jag tävlade i två klasser; hoppa i 70 och 80-höjd. Riktigt nervös var jag!! Det var bara andra gången jag var med i en hopptävling men jag ville mest vara med för att "träna att tävla". För skojs skull och se hur långt man har kommit. 

Men bra gick det! Jag fick clear-round (felfritt) i båda klasserna och vann därmed två rosetter! (Mina första för övrigt). 
Så en riktigt nöjd Leila den dagen och en nöjd Zappa som fick morot för att han varit duktig! :))



Fredag 21 mars 2014

  2014-03-21 16:10:00
Hejsansvejsan!
 
Vad hittas på? Själv är jag på jobbet och har varit det sen kl 8.30. Eller rättare sagt är jag på jobb nummer 2 nu - började på media markt och nu är jag på kungsängen och hjälper folk med rätt sängar till deras behov :)
 
Här kommer jag vara till klockan 19, sen ska jag möta upp Kim<3 Vi umgicks även igår, åt middag och spelade spel och vi tänkte fortsätta lite på samma sätt ikväll. Vi ska äta tacos och spela tv-spel och mysa ordentligt! 
Han är det finaste i min vardag :)
 
puss o kram!
 
 

Leave the world behind

  2014-03-17 20:23:32
Nu blir det bio! 





Hund på jobbet

  2014-03-17 14:04:36
Idag har jag vakthund med mig på jobbet.. Haha nej då snarare maskot ;)

Idag fick Milton hänga med mig till jobbet, han verkar trivas rätt bra. Iaf roligare än att sitta hemma själv ;)



Kims födelsedag

  2014-03-17 13:24:37
Det var ju inte bara syster som har fyllt år, utan även Kim. Det skulle ju såklart firas! Han ville ha en lugn och mysig kväll, så självklart kunde jag fixa det. 

Jag hade gjort hemmabakade chokladbollar och biskvier. Bilden blev inte så bra, men det blev jättegott! Jag försökte mig på hjärtformade biskvier, om ni undrar över bilden ;) haha
Till middag åt vi smörgåstårta, och den var himmelskt god! Med mycket räkor och skinka på! Glömde dock ta bild på den :/




Dagen efter kunde vi sova ut då ingen av oss skulle jobba (vilket jag gör på helger annars). Så jag fixade en stor frukost så vi kunde sitta länge och njuta! Det var mycket uppskattat med både pannkakor (Kims favorit), äggröra, flingor, yoghurt, frallor med mera! 



Lördagen var riktigt solig och fin och vi passade även systers hund Milton. Vi kände för att vara ute i det fina vädret så vi tog en längre promenad med honom. Vi gick även in till stan, då det var vårmarknad då och jag ville se lite vad som erbjöds. Vi avslutade med att släppa Milton lite på fältet så han kunde springa och busa av sig. 
När vi väl kom hem fikade vi lite och njöt resten av dagen med film och mys. 
Utöver detta så gav jag Kim en födelsedagspresent såklart. Presenten var att vi ska gå på premiären av Swedish house mafias nya film på bio. Så den ska vi se ikväll! Ska bli riktigt trevligt :D



Tårta

  2014-03-16 00:30:57
Syster fyllde ju år igår och idag firades det hemma hos pappa. Så efter jobbet åkte jag dit och mötte upp resten av folket så åt vi tårta. Jättegod var den! 

Dock blev jag inte där så länge, ska ju jobba även imorgon. 



Systers födelsedag

  2014-03-14 16:51:52
Idag fyller syster år, stort grattis! Då träffad jag upp mamma och syrran så åt vi lunch inne i stan. Vi åt på rosegarden - buffé med asiatiska rätter, sushi och friterad banan med glass. Huuuur gott?! Riktigt gott! :D
Vi rullade vidare ut därifrån och gick lite i butiker. 
Mamma och jag passade även på att tvätta våra bilar och nu är jag hemma igen med Milton (ska passa han ikväll då syrran ska ha fest). 

Lite senare blir det även att umgås med Kim och låta Milton busa i rastgård!










Gårdagens mys

  2014-03-14 08:27:06
Vi hade vår lilla filmkväll igår jag och Kim, och det var himla mysigt! Till middag gjorde jag en kyckling-nudelsallad med vitlöksbröd till, och till efterrätt blev det chokladpudding med färska jordgubbar. Riktigt gott!
Vi tittade samtidigt på Sgt. Bilko, en riktigt rolig film som jag inte sett på länge! Vi hade en riktigt trevlig kväll :)






Myskvällar

  2014-03-13 12:25:46
Såhär brukar det se ut hemma hos mig, när vi har alla våra myskvällar jag och Kim :3 
Vi brukar äta middag (i detta fallet lasagne på bild) och sen något gott efter och kolla på film eller serie. Man uppskattar det lilla mysiga! <3





Och det är inte helt ovanligt att vi äter sån här frukost. Jag har aldrig träffat på någon som älskar pannkakor mer än honom haha. Men jag fixar det gärna!



Styrka

  2014-03-12 23:52:29
Det är verkligen fint och starkt av de människor som vågar tala ut om sitt liv eller olika händelser som har hänt, det kan till exempel vara att den är homosexuell, har blivit våldtagen, har fått en sjukdom eller blivit utsatt för någonting. Det är ofta mycket skamkänslor inblandade och det är då svårt att låta andra komma nära en och veta om allting som har hänt. Om man har levt i ett förhållande med övergrepp är det vanligt att personen (ofta kvinnan) försvarar sin partner utåt för att hålla uppe en fasad. Varför gör man det egentligen? Det har jag undrat flera gånger. Det är lätt för en person "utifrån"  att förenkliga problemet, "det är väl bara att lämna honom och gå..?". Men har man varit på andra sidan så inser man att det faktiskt inte alls är så lätt som allting verkar. Att "bara gå" har plötsligt blivit en kamp där endast de som är starka klarar det.
 
Kanske någon gång kan jag öppna upp mig för detta. Saker tar tid att behandla och sår tar tid att läka. Det är inte ens alltid de närmsta vet någonting om vad som kan ha hänt. Men så undrar man hur de andra personerna gör - de som vågar tala ut offentligt. 
Livet är inte alltid en dans på rosor och det brukar man få lära sig den hårda vägen.
 
 
Jag är inte redo för allt än. Men snart tänkte jag lägga upp ett minnesinlägg till Mischa här på bloggen. Hon förtjänar det! Hon är min lilla krigare och skyddade mig i vått och torrt.
Snälla ta vara på det ni håller kärt! Saker kan ändras fort

Snabbmat

  2014-03-12 20:52:31
Alla dagar går upp och ner, ibland har man bra och ibland har man mindre bra dagar. Idag är en sådan mindre bra dag. Och när man då har en sådan dag och varit på jobbet till kl 19 och man vet att disken ligger hemma och väntar på en för att man inte orkade ta det igår - ja då är det okej att svänga förbi kinarestaurangen i stan och plocka en fyra-små rätter med sig hem ;)




Del två

  2014-03-12 12:12:29
Vad har mer hänt sen sist då?
 
Det är väl lika bra jag kör en liten miniuppdatering -del 2- så att man hänger med igen, inte ofta jag gör det själv nu för tiden ;)
Jag flyttade in i Växjö i december, jätteskönt att slippa alla rådjur på väg hem från jobbet ;) Dock så är det en andrahandsuthyrning så jag letar efter en lägenhet med förstahandskontrakt. Tips mottages gärna! Det är väldigt svårt att få en lägenhet när man inte har så mycket poäng i bostadskön.
 
På jobbfronten går det bra. Jag jobbar vidare på Media Markt, men har även börjat på Kungsängen. Så är ni på sängköpartankar så ska ni komma ner till mig! ;)
 
 
Det var väl det tror jag...
Senare kommer ett inlägg upp från när jag och Kim firade hans födelsedag här i helgen som gick. Vi hade det himla mysigt!

Tillbaka till livet

  2014-03-11 23:51:00
Hej släkt, familj, vänner och läsare!
 
Jag har beslutat att ta upp bloggandet igen, och det har hänt en hel del sen sist. Jag tog en paus både i bloggandet och i livet kan man säga. Allt är för privat och intimt för att ta upp här på bloggen, men man kan kort och gott säga att jag hamnade i ett destruktivt förhållande som påverkade mig enormt. Ni som känner mig vet att jag hade Mischa med och utan att gå in på det för mycket, för då blir jag väldigt ledsen och börjar gråta, så finns hon inte i livet mer. Hon är, och kommer alltid att vara min bebis och min ängel♥
Nu klarar jag inte av att prata om det mer..
 
Hursomhelst, så är det inte förrän nu sen jag lyckades bryta mig loss som jag känner att jag lever igen! Mycket är tack vare min familj, men framförallt den finaste personen och killen som står vid min sida! Utan honom hade jag inte varit där jag är idag; glad igen. Mer om honom kommer ni få höra mer av i bloggen sen för jag brukar umgås med honom i min vardag! 
 
 
Jag börjar om livet från början, en fräsch ny start! Och det gör jag därför även med bloggen. Borta är alla gamla inlägg som påminner mig om det gamla livet. Detta är det första inlägget i den "nya" bloggen, och jag håller på med att skapa en ny design. Ni får hålla er tillgodo med en tillfällig header sålänge.
 
Att jag bloggar igen är ett tecken på att jag börar må bra igen, jag vill dela med mig av händelser och tankar till er. Så jag välkomnar er, gamla som nya läsare, att haka på mina nya äventyr!
 
Ha det bra så länge!
Kram