Midsommar

  2014-06-30 10:48:58
Hej igen!
Såg att det var ett tag sen jag skrev här, detta kan kopplas ihop med att jag har börjat med mitt sommarschema på jobben så spenderar nästan hela min vakna tid arbetandes ;)

Hur spenderade ni er midsommar? Firade ni? Jag umgicks med älsklingen och vänner i en lokal mitt i skogen. Vi grillade, dansade (lite halvt misslyckat..haha) runt midsommarstången, åt tårta och dunkade musik. Det var himla trevligt, så tack igen för festen ni som var med!
Jag tog tyvärr knappt några bilder, men fick på mig och Kim. 
Trötta och lite slitna haha ;D

Nya kuddar

  2014-06-13 21:11:11
Tänk va lite nya kuddar kan göra stor skillnad för intrycket av sängen. Nu ser den mycket maffigare och mysigare ut och man vill bara gosa in sig bland kuddarna! 

Nya kuddar har jag köpt på Kungsängen :)


Jag använder 2 st 60x80 kuddar och 3 st i storlek 50x60, varav en är en formbar kudde. Mycket skönare för mig att sova på än en vanlig kudde! 

Nytt romantiskt bäddset

  2014-06-11 15:13:55
Jag har haft fullt upp så har inte riktigt hunnit blogga om det jag tänkt! Ska lägga upp lite bilder från när jag och Kim åkte till Ullared, men sålänge tänkte jag visa upp lite grann av vad jag köpte där :)

Jag tänkte börja med att visa upp mitt nya fina bäddset, i romantisk old-school stil. Är himla nöjd och har precis bäddat upp det :) Det står även på min inköpslista att köpa lite fler kuddar i olika storlekar att bädda upp sängen med! Så blir det riktigt fint och mysigt

Snart kommer Kim hit och då ska vi mysa med att kolla film och äta jordgubbar <3
Update, onsdag 4 juni 2014

  2014-06-04 15:43:15
I fredags åkte jag och Kim på en ganska spontan resa till Ullared! Vi hade ett fint väder med oss och jag spenderade en del pengar ;) men eftersom jag sitter på jobbet just nu och täckningen är sådär, så tänkte jag ta Ullared i ett annat inlägg där jag kan lägga upp lite bilder från dagen också! Kan även visa lite grann av det jag handlade. 

Nu nåt annat..
Igår började ridningen igen!! Som man har längtat! Det har varit uppehåll på 3 månader pga sjukdom som bröt ut hos hästarna, men igår drog verksamheten igång igen. Jag fick rida finaste Zappa och känslan av att få tillbaka bland hästarna var underbar! 

Jag slängde ihop en pasta-rätt när jag var med Kim, till middag. Färsk pasta med ost- och baconsås (med smörstekta champinjoner till mig dessutom)Kristi himmelsfärd

  2014-06-02 10:55:07
Hur spenderade ni eran Kristi himmelsfärd?

Jag var ledig från jobbet och spenderade den tillsammans med Kim! Vi grillade på kvällen och hade det supermysigt! 

Riktigt gott var det också! Kim gjorde sitt jobb och stod vid grillen ;) haha